eng
competition

Text Practice Mode

cvičný text 568 - 578

created Apr 2nd 2020, 20:50 by Dasha


2


Rating

186 words
49 completed
00:00
Vyřešíte-li i další tři příklady, máte vyznamenání jisté. Vzhledem ke klesajícím světovým zásobám ropy je nutné šetřit také pohonnými hmotami. Potřebovali bychom do našeho oddělení získat dvě nové šikovné písařky.
Zapřemýšlíme-li si chvíli, třeba se nějaké řešení podaří najít. Opět vše přešetřovali. Odešla do šatny pro věšák. Pospíšíme-li si trochu, chytíme ještě odpolední vlaky do Prešova. Letadlo rychle nabírá výšku.
Jaromír Mašek je zkušený pracovník. Děti si vyšly na návrší blízko školy pouštět draky. V letošním školním roce se však vaše výsledky v ruštině přece trošku zlepšily. Jednací protokol rozešleme všem přítomným poštou.
Děti se těšily na prázdniny - měly před sebou posledních šest dní školy. Nepřestane-li pršet, letošní obilí dost rychle pod střechu nedostaneme. Zlepšené vztahy mezi oběma státy se projevily ve zvýšené obchodní výměně.
V termínu předali investorovi dokumentaci v šestnácti vyhotoveních. Podal si přihlášku na vysokou školu. Jako šesté vytáhla ze šatníku šedomodré šaty. Přihlášku na to vaše školení jsme odeslali poštou.
Na rukávě košile měl Jan přišitý látkový emblém svého oddílu. Mušketýr prý vyšel z kdejaké šarvátky vítězně. Máme-li náš výrobní sortiment ještě dále rozšiřovat, musíme nutně přijímat další odborné pracovníky.  

saving score / loading statistics ...