eng
competition

Text Practice Mode

Rankan työviikon jälkeen

created Jan 22nd 2020, 08:26 by nihadij437


2


Rating

596 words
15 completed
00:00
Eihän tuo mitään. Itse ostin perjantaina alkosta konjakkia tonnilla. Kotona sitten nautin näitä jaloja juomia sikarin kera olohuoneessa, musiikkia kuunnellen. No siihen sitten vaimo tuli nalkuttamaan ja tappeluksihan se meni. En niinkään välittänyt siitä, että tämä harakka kaatoi konjakit viemäriin ja katkoi sikarit. Enempi harmittaa se, että haukkui siaksi. No sekään ei niin paha ollut, sillä kyllähän se ihan tosi on. Lopullisesti mulla palo käämit kun tämä vitun elossapitojärjestelmä alkoi tuhoamaan lp kokoelmaani. Roimin akkaa turpaan avarilla ja heti monesti. Vaikka en yleensä suvaitse väkivaltaa naisia kohtaan, niin katson tekoni oikeutetuksi. Hiukan kyllä harmittaa, kun tuli siinä hötäkässä potkaistua koiraakin. Mutta mitäs tuli puremaan, mokomakin kirppukasa. Ja niin monesti kun olen sitä lenkillä käyttänyt ja vaimolta salaa makkaraa antanut. Kiittämättömyys on maailman palkka.
 
Nakkasin sitten nahkarotsin niskaan ja otin mersun avaimet naulasta. Pihalla oli kuitenkin vastassa naapurin idiootti hammaslääkäri, sellainen hintelä rillipää kaveri. Ärsyttävä tyyppi kaikkinensa. Alkoi tivaamaan, että mitä meteliä teiltä kuuluu. Jotenkin se sai siepattua mersun avaimet ja heitti ne talon katolle. Tuumasi, että päissään et kyllä aja. Mulla rupes tää kuikelo ottaa pattiin senverran pahasti, että otin sitä niskasta kiinni ja pamautin naama edellä mersun kylkeen. Siihen se sitten valahti maahan, kuin al dente spaghetti.
 
No ajattelin, etten anna pienten vastusten haitata hyvin alkanutta perjantai iltaa. Naapurini oli ollut pihallaan pesemässä Audiaan ja kun kerran otti multa avaimet pois, niin ajattelin lainata hänen autoaan. Ei muuta, kun rattiin ja kohti paikallista baaria. Matka sujui ihan hyvin, sillä olihan reitti tuttu. Audi parkkiin ja baariin. Baarin ovella käännyin vielä takaisin ja kävin potkaisemassa Audin kylkeen lommon. Kostoksi. Baarissa join muutaman paukun ja mietiskelin asioita. Alkoi kaduttamaan, kun tuli vaimoa piestyä ja koiraa potkaistua. En liioin ollut ylpeä naapurin runnomisesta, enkä humalassa ajamisesta. Lähdinkin kotiin kävellen, ajatuksenani pyytää anteeksi käytöstäni.
 
Ei olisi kuitenkaan ehkä kannattanut. Kotona oli hirveä härdelli. Siellä vaimo huusi ja itki hysteerisesti. Appi ukkokin, se mulkku, oli saapunut paikalle. Huusi, kuin hyeena, että mitä helvettiä sinä kusipää olet mennyt tekemään. Ja se naapurin kuikelo hammaslääkärikin tuli siihen vinkumaan, että tekee minusta rikosilmoituksen. Helvetillinen haloo pikku jutusta. Jotenkin minua alkoi ärsyttämään, kun kotini oli täynnä vieraita ihmisiä. Ja mikä röyhkeä käytös talon isäntää kohtaan. Kävelin rauhassa asekaapille ja laitoin Beretta merkkiseen haulikkoon kovat piippuun. Kylmän viileästi sanoin näille ihmisille, että nyt suksitte vittuun minun talosta. Appiukko yritti alkaa uhoamaan, niin täräytin haulikolla kattoon ja sanoin, että seuraava tulee kohti. Lähtihän ne lopulta.
 
Vihdoinkin sai jatkaa rauhassa perjantai illan viettoa. Akka ei ollut onneksi kaikkia konjakeita hävittänyt. Laitoin Ozzy Osbournea soimaan ja istahdin nahkaiseen nojatuoliin konjakkilasi kädessä. Koira murisi sohvan alla ja näytteli hampaitaan. Mokomakin kiittämätön elukka. Ilta oli jo pitkällä ja ulkona pimeää. Havahduin siihen, kun pihaan ajoi auto ja ulkona välkkyi siniset valot. Puhelin soi. Soittaja oli poliisi, joka käski jättää aseen sisälle ja tulla kädet ylhäällä ulos. Sanoin, että on ollut aika raskas päivä. Joisin mieluummin konjakkia rauhassa ja nauttisin olostani. Poliisi tuumasi, ettei se käy. Sanoin, että haista sitte vittu ja heitin puhelimen seinään. Jotenkin sitten menetin malttini, aukaisin oven ja tyhjensi Beretan molemmat piiput kohti poliisi autoa. Perään huusin, että menkää helvettiin täältä ja painuin takaisin sisälle.
 
No eihän ne mihinkään lähteneet. Tuolla ne vieläkin on pihalla ja piirittäneet koko talon. Muutaman kerran ovat yrittäneet hiippailla lähemmäs, mutta ovat kyllä perääntyneet, kun olen tuosta ovenraosta täräyttänyt haulikolla. Vähän kyllä ihmetyttää tuollainen vainoaminen ja vihamielinen käytös. Mitä helvettiä se noille pieni palkkaisille puskassa kyttääjille kuuluu, jos mies ojentaa vaimoaan. En kyllä siinäkään kovin väärin tehnyt, sillä ihan syyttä se vaimo alkoi minua nokkimaan. Kai sitä mies saa rentoutua rankan työviikon jälkeen. Voi vitun vittu, kun ei saa olla ihminen rauhassa.

saving score / loading statistics ...